Tuesday, January 10, 2006

Middagen igår

Klyftpotatis (läggs först i en plastpåse med olivolja en stund)
Quornfile stekt i smör med mycket och olika pepparsorter
till det serverades en extremt enkel sås, som helt enkelt var smaksatt crème fraiche som vispades ner i stekpannan.
Salladen var en blandning av Romansallad, Crestasallad, körsbärstomater, gurka & grön paprika. Personligen häller jag gärna på

1 Comments:

At 2:42 PM, Blogger DanHag said...

Låter bra! Kanske att denna sås skulle kunna piffa upp denna och andra rätter (som man önskar skulle innehålla kött :))

* hälften olivolja
* hälften chilisås (Felix)
* 1 vitlöksklyfta
* 1 matsked currykrydda
* 1 finhackad gul lök

Det finns inget exakt recept på denna sås men den är känd bland grillare som "Mimmis sås".

ps. smaka av.. mån´ga vill ha mer curry... etc. ds.

 

Post a Comment

<< Home